Welkom bij Hartjes Technische Services B.V.

Als het gaat om technische engineering, advies en meedenken over al uw hydrauliek- en aandrijfvraagstukken of leveren technische onderdelen, hydraulisch of mechanisch .

Door onze jarenlange ervaring in zowel industriële als mobiele installaties, kunnen wij u een breed scala van diensten aanbieden. Voor zowel engineering of co-engineering van hydraulische installaties danwel een combinatie met mechanische aandrijving bieden wij u een passende oplossing.

 

Hartjes Services engineert in de basis merk neutraal d.w.z. dat we puur op technische specificaties een systeem engineeren. Echter als u een voorkeur heeft voor een bepaald merk of component van een bepaalde leverancier...

LEES MEER

Hartjes Services /  Snijdelen.nl heeft door ons brede netwerk diverse mogelijkheden voor het leveren van snijdelen in diverse reguliere staalsoorten en RVS. Het produceren kan d.m.v. aan aangeleverde CAD tekening maar ook een schets of PDF tekening ...

LEES MEER

Hartjes Services heeft de mogelijkheden om uw papieren tekening, hydraulisch schema of PDF tekening om te zetten in een digitaal CAD formaat. Indien gewenst kan het betreffend onderdeel ook in een 3D bestand worden getekend.

LEES MEER